Marraskuun 2019 lopulla YLEn aamu-tv:ssä keskusteltiin huolestuneena minkä vuoksi itäisen Euroopan väestöt haluavat säilyttää vanhoillisia arvoja maidensa pääasiallisena poliittisena linjana. Viikkoa aiemmin Ruotsin pääministeri Stefan Löfven oli ollut SVT:n haastattelussa kommentoimassa Ruotsin synkkiä rikostilastoja. Hänen mukaansa lopputulos olisi sama, jos ongelmalähiöissä asuisi kantaruotsalaisia samoissa olosuhteissa.

Niin kutsutuissa länsimaissa vihervasemmistolainen liberaalipolitiikka, johon myös hiljalleen oikeisto on uponnut, rupeaa yhä enemmän tarkoittamaan elämistä pilvilinnoissa, harhakuvitelmissa ja valheissa. Kaikkia syleilevä maailmanparantaminen ei toimikaan reaalimaailmassa. Musta ei olekaan punaviherkeltaista, eikä ehjäksi halattu maahanmuuttaja haluaakaan olla osa perverssiä länsimaista järjestelmää. Vihervasemmistolainen politiikka on ajanut länsimaiset ihmiset yhteiseen valheeseen. 

Annetaan kaikkien olla kaikkea. Mitä pahaa siinä voisi olla? Jos kaikki luonnossa oleva ja ympärillämme havaittava on järjestelmällistä ja tarkoituksenmukaista, miten siihen kokonaisuuteen kasvanut ihminen pystyy rakentamaan oman järjestelmänsä, joka toimii normaalia maalaisjärkeä ja maailmanjärjestystä vastaan ja samalla pysyä järjissään? Lokakuun lopulla vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo linjasi, että minkään huumeen käytöstä ei pidä rangaista, ottaessaan kantaa 50 000 nimeä keränneeseen kansalaisaloitteeseen kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi. En ihmettele.

Eräs kaverini sanoi aikoinaan, että hän ei koskaan ymmärtänyt Pink Floydin musiikkia ennenkuin kuunteli sitä pilvessä. Sen jälkeen se kävi järkeen. Liberaali politiikka, jossa kaikki on kaikkea, on hyvin samanlaista.
Meidät on ajettu maailmaan, jossa musta ei ole mustaa tai valkoinen valkoista, vaan mikä tahansa väri voi olla minkäväristä tahansa. Normaali maalaisjärki on vaiennettu ja luonnottomasta on tullut luonnollista. 

Miksi?  Ehkä vastaus löytyy elokuvasta Matrix. Harva haluaa tietää totuutta, vaikka totuus tekee vapaaksi. On helpompaa elää vaaleanpunaisessa, yhteisessä kuplassa ja kun sen luoma kuva aiheuttaa liian suuren ristiriidan reaalimaailman kanssa, lääkitään aivot joustavammiksi. Kuinka ihanaa onkaan upota yhteiseen valheeseen jossa elämme. Tule sinäkin. Ota sininen pilleri.

Harri Helenius

7 kommenttia

 1. Valitettavasti Sininen Pilleri pakkoruokitaan valtamediamme äidinmaidossa. Media ja demarit syyttävät Trumpettia Ukrainan kiristämisestä, mutta tarkemmin katsottuna se kiristäjä onkin Trumpettia syyttävä demarien pressaehdokas Joel Pide itse
  https://youtu.be/ZO807YPDX_w?t=116

 2. Yleistyneet villipalot johtuvat ihmisen aiheuttamista hiilidioksidipäästöistä. Kymmeniä vuosia vanha painovoiman kumoava kolmionmuotoinen lentokone TR _3B on koulukirjafysiikan vastaisena mahdoton salaliittoteoria. Todellisuus on usein väärässä

  https://www.youtube.com/watch?v=AlXiBSB5M9I

 3. Trumpin Pedofilian vastaisen globaalin operaation “Pentagon Pedofilia Task Force” paljasti, että paljastuneet rikokset lapsia/vauvoja vastaan ovat niin julmia, että tekojen kuvaukset on maailmanlaajuisen mielenterveyden vuoksi salattava. Jopa kovaksikeitetyt Pentagonin upseerit saaneet pahoinvointikohtauksia. NYPD:ssä oksentelun lisäksi psyykkisiä sairaslomia katsottuaan (jo vuosia sitten) pedofiliasta tuomitun Anttoni Wiinerin laptopilta löytyneen “henkivakuutus” videon, jossa edelleen pressaksi aikova Killary Hilton ja avustajansa Ama Hubidin kiduttavat seksiin sekoittaen tyttölapsen kuoliaaksi ja juovat sitten adrenaliiniverta euforiassa.

  1. Nämä amerikkalaiset hörhötykset on näköjään voimalla myös suomeen saapuneet. Ihan oikeesti. Antakaa nyt olla ja palatkaa ihan tähän normaaliin maailmaan.

   1. Elät “REALISTI” ilmeisesti juuri siinä pehmomaailman harhakuvassa, missä valtamedian omistajat haluaisivat meidän kaikkien elävän. Uskot sokeasti mitä TV:stä tulee ja valtalehdet kirjoittavat? Puhut Amerikasta kuin yhtenäisenä kokonaisuutena, vaikka maa on sisältä revennyt faktoihin pohjaavien patrioottien ja valtamediavalheisiin hartaasti uskovien umpimielisten viherkommaridemarien välillä. Antaisitkohan USA:ssa äänesi tälle ajankohtaisen vaalipuheen pitäjälle:
    https://youtu.be/-quyw6ys8Qk

 4. USA:n satanistikommarien valtamedian uusimpien valheiden joukossa maalataan Trumpin terveydentilaa kyseenalaiseksi. Heidän oma pressaksi haluava noita-akkansa Killary Hilton elää ulkoista verta syöttävän koneen varassa 11.09.2016 alkaen. Koneen piilottelu vaatteiden alle ei kunnolla onnistu. 20 vuotta nuoremmilla sijaisnäyttelijöillä on kova kiire ehtiä joka paikkaan. Kukahan tässä poseeraa?
  https://youtu.be/r-LyH2uRwKs?t=67

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *