Ruotsalainen kristillisdemokraattinen kansanedustaja Magnus Jacobsson koki elämänsä yllätyksen. Puhelin soi kesken automatkan ja langan päässä kuului tuttu ääni. Soittaja oli Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka halusi henkilökohtaisesti kiittää Magnusta Nobel-ehdokkuudestaan.

Suomalaisten suhde Trumpiin on ongelmallisempi kuin Magnuksen suhde häneen. Tai ongelmallinen on ehkä väärä sana. Suomalaisten suhde Trumpiin on suorastaan vihamielinen. Tätä ylläpitävät etenkin päämediamme YLE ja Helsingin sanomat. Juha Sipilä teki pääministerinä kardinaalivirheen mennessään esittämään toiveita USA:n vaalituloksesta ennen kuin vaalit oli käyty loppuun. Suomalaisten valtiomiesten tapana ei ole ollut puuttua muiden maiden sisäisiin asioihin. Etenkään niiden demokraattisiin prosesseihin.

Lähi-idässä Trump tekemässä merkittävää hyvää.

Vuosikymmenten väkivallankierre on katkeamassa ja arabivaltiot ovat yksi kerrallaan luomassa toimivia suhteita juutalaisvaltio-Israeliin. Yhdysvaltain hallinto on laatinut uskottavan suunnitelman Kahden valtion malliksi, jossa myös Palestiinalaisvaltio muodostetaan (Peace to prosperity).

Suunnitelma näyttää “diililtä”, johon palestiinalaisten kannattaisi tarttua. Saisivat rauhan lapsilleen, oman valtion sekä mahdollisuuden lähteä kehittämään yhteiskuntaansa ja talouttaan itsenäisinä.

Trumpin edeltäjä sai Nobel-palkinnon presidenttiytensä alkamisvuonna 2009. Norjan Nobel-komitean puheenjohtajan Thorbjörn Jaglandin mukaan Obama oli “tuonut toivoa maailmaan”. Obaman suurin ansio taisi olla se, ettei hän ollut Georg W. Bush.

Jos Trumpille ei myönnetä Nobelin rauhanpalkintoa, ilmeisesti hänen seuraajalleen se myönnetään, jos palkintokomitean toiminnassa on jotain johdonmukaisuutta.

Joka tapauksessa KD:n ruotsalaisen sisarpuolueen kansanedustaja Magnus sai hienon tarinan kerrottavakseen ja vaikutusvaltaisen ystävän.

2 kommenttia

  1. Vaikka koko Suomi on todisteitta hurahtanut valtamedian ja hallituksen syöttämään korona-uskontoon, ei näin ole koko maailmassa. Massiiviset mielenosoitukset perustuslain vastaisesti riistettyjen vapauksien ja perusoikeuksien/ihmisoikeuksien palauttamiseksi sensuroidaan mediassamme. COVID19 on globalistien suunnitelma ajaa läpi yhden maailmanhallituksen NWO-diktatuuri, minkä 500 lääkäriä julkaisi, mutta jälleen sensuroitiin Suomen mediassa:

    https://prepareforchange.net/2020/09/29/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *