Ruotsin vaarallinen rikollisuustilanne saa Tanskan palauttamaan rajavalvonnan maiden väliselle rajalle. Rajavalvonta palaa Ruotsin ja Tanskan rajalle 12. marraskuuta. Ruotsissa asuvat henkilöt ovat useaan otteeseen suorittaneet vakavia rikoksia myös Tanskassa. Viime elokuussa Ruotsin kansalainen räjäytti Tanskan veroviraston toimipisteen Kööpenhaminassa. Ruotsin KD:n puheenjohtaja Ebba Busch Thor toteaa, että rajavalvonnan paluu on merkki hallituksen epäonnistumisesta.

– Rajavalvonnan paluu on merkki siitä, että olemme epäonnistuneet työssämme. Ruotsin hallitus ei tarjoa poliisille riittäviä resursseja. Meidän on edelleen varmistettava, että perusturvallisuus ja hyvinvointi taataan jokaiselle Ruotsin kansalaiselle, puoluejohtaja toteaa.

Ruotsin kaduilla käydään tulitaisteluja harva se päivä. Vuonna 2018 tulitaisteluissa kuoli 45 ihmistä. Kesällä Suomessa uutisoitiin Porvoon poliisiampumisista. Lehtitietojen mukaan on Ruotsin ohella myös Suomen kansalaisuus. Ruotsin hallitus onkin kiristämässä lainsäädäntöään ja lisäämässä poliisien määrää lähitulevaisuudessa.

Vuoden 2018 kansallinen turvallisuustutkimus osoitti, että lähes 40 prosenttia Ruotsin naisista tuntee olonsa turhaksi liikkuessaan ulkona omilla asuinalueillaan. Ilmoitettujen seksuaalirikosten määrä on lisääntynyt dramaattisesti vuodesta 2014.

-Pääministeri Lövenin hallitus on julistautunut maailman feministisimmäksi, mutta ei kykene takaamaan naisten turvallisuutta, Busch pahoittelee.

1 kommentti

  1. Ruotsalaisten suuri virhe ottaa luottokortti/identiteetti siru chip ranteeseen nahan alle. Sen tarkoitus on täysi orjuutus eikä maksu-turvallisuus tai ovenvaimen korvike. Kaikki tapahtumat ja sijainti talletetaan jatkuvasti tietokantaan ja yhdistetään netti-profiiliin (SoMe:sta puserrettavat tiedot/kuvat, sivuvierailut, tehdyt haut hakukoneilta).
    Jos siirrytään käteisettömään yhteiskuntaan vapaudet ovat ohi. Yht’äkkiä matkalipun / joidenkin tuoteryhmien osto ei vain onnistu, ehkä ei mikään osto/maksu onnistu, et voi ostaa edes bensaa tai vuokrata kulkuvälinettä, ovet eivät enään aukea ja tarkka sijaintisi ıiedetään reaaliajassa. Kohta haetaan vahvasti aidatulle leirille tai ennenaikaiseen elintenluovutukseen. Nyt jo yritetään saada ihmiset vaatimaan itse itselleen Siru/chip ranteeseen. Keksitty pelotin on että luottokortin siru voi huomaamatta irrota ja pudota – sitten löytäjä saa sen käyttökuntoon ja ottaa omaan käyttöönsä. Uusien korttien sirut alkanevat kohta varmaan irtoilla jotta tarina vahvistuu..
    https://youtu.be/UfgNwS-JZsI?t=239

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *