Elokapina-niminen anarkistiliike järjesti eilen Helsingin keskustassa mielenilmauksen, jossa vaadittiin välittömiä toimia ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Tapauksen johdosta liikenne keskusta-alueen liepeillä oli tukossa useita tunteja, estäen esimerkiksi normaalin työmatkaliikenteen. Tämän lisäksi laiton mielenosoitus työllisti jo muutenkin kapeilla resursseilla toimivaa virkavaltaamme täysin turhaan.Poliisi oli lukuisia kertoja pyytänyt Elokapinan mielenosoitukseen osallistuvia siirtymään syrjemmälle vilkkaasti liikennöitävältä Kaisanimenkadulta, näiden kuitenkin kerta toisensa perään kieltäytyen virkavallan antamista ohjeista.

Huomioitavaa on myös se, että mitään lupaa tällaiselle mielenosoitukselle ei virkavallalta ollut haettu.Lopulta poliisi oli saanut ohjeistuksen hajottaa mielenosoitus lievimmällä mahdollisella voimakeinolla. Tämä oli poliisin johdon toimesta määritelty pippurisumutteeksi. Poliisi teki työnsä siivoamalla Kaisaniemenkadun jälleen liikennöitäväksi ja otti kymmenkunta mielenosoittajaa talteen jatkoseuraamuksia varten.

Uskoisin, että kaikkialla muualla maailmassa sisäministeri olisi ollut poliisien toimintaan erityisen tyytyväinen. Ei siis kuitenkaan Suomessa. Ministeri Ohisalo kiirehti sosiaalisessa mediassa ilmoittamaan, että poliisin toimista Elokapina-jupakan tiimoilta järjestetään tutkimukset ja rivien välistä oli tulkittavissa, että useammalla tavalla lakia rikkoneet mielenosoittajat olivatkin joutuneet tilanteessa virkavallan uhreiksi.En varmasti ollut ainoa, jonka mielestä sisäministerin ulostulo asian tiimoilta oli jotain muuta, kun sen olisi kuvitellut olevan. Tänä eriskummallisena aikana, kun tulisi vaalia yhteisöllisyyttä ja vahvistaa Suomessa asuvien yhteisiä arvoja, Ohisalo veti maton poliisien jalkojen alta ja sisäministerin mandaatilla antoi hyväksynnän laittomuudelle.

Mitä tästä seuraa? Ministerin toiminta antaa polttoainetta maamme ääripäihin ja jakaa Suomea kahteen eri leiriin, lehdistön lyödessä tahtia yhä kiivaammin.

Topi Kuusjärvi

3 kommenttia

 1. Valetiede rehottaa, mutta Saksa jo herää.
  Valetieteen levittäjien olisi aika hiffata, ettei tieteellistä totuutta selvitä äänestämällä näkemyksestä. Koronan tilastot: tartunnan saaneista 99,983% on selviytynyt hengissä. Kuolleisuus siis kausiflunssan tasoa. Kukas nyt maksaa hölmön terveiden karanteenin seuraukset? Hallituksen, valtamedian ja THL jäsenet voivat aluksi luopua omaisuudestaan ja minimipalkan ylittävistä tuloistaan – sitä se heidän aivopesun taikasanansa ”VASTUULLISUUS” oikeasti tarkoittaa. Tiesittekö, että sairausbisneksen aloitteesta pandemian määritelmä muutettiin 12 vuotta sitten kaikessa hiljaisuudessa? Vaatimus tartunnan vaarallisuudesta ja korkeasta kuoleman riskistä pudotettiin pois! Nyt mikä tahansa lievä maailmanlaajuinen pöpö luokitellaan pandemiaksi. Swine-flu:ssa sillä jo rahastettiin 2009: Saksalainen rokote-trolli vaahtosi miljoonien kuolevan Swine-flu tartuntaan. Sairausbisnes rahasti laajalla Swine-flu rokotekampanjalla. Sitten Swine-flu paljastui vain lieväksi flunssaksi ja koko rokotekampanja olikin rahastus turhasta. Euroopassa 700 lasta vammautui Swine-flu rokotteesta pysyvästi. 2020 se sama saksalainen rokote-trolli (muita ei kuunneltu) vahtosi Saksan taloudelliseen korona-katastrofiin ja ihmisoikeuksien perumiseen. Onneksi nyt vahva terveyden ja lakien asiantuntijaryhmä valmistelee Saksaan ja maailmaan Nurembergin oikeudenkäyntejä korona-trolleja vastaan ”koronapetos on kokonaisuutena suurin rikos ihmisyyttä vastaan”. Häkki tulee heilumaan koko maailmassa ja korvaukset tullaan vihdoinkin perimään. Koronatrollit tarkkailuun – saattavat yrittää itsemurhaa.

 2. Terveydenhuolto jatkokoulutukseen Ugandaan.
  43 000 000 asukkaan Ugandassa on koronan kanssa kuollut yhteensä 15 ihmistä. Ugandassa saa käyttää ja käytetään koronan ja muut flunssat parantavaa halpaa HCQ, jota sairausbisnes / rokote-trollit ja NWO tavoitelijat suomalaisten alistamiseksi ihmisoikeuksien perumiseen ja talouden tuhoamiseen hiki hatussa salaavat ja sensuroivat.
  https://prepareforchange.net/2020/10/06/hydroxychloroquine-is-why-uganda-with-a-population-of-43m-has-only-15-covid-19-deaths/

 3. Itseasiassa ohisalo jakaa Suomea moniin eri leireihin. Tällä nykyisellä hallituksella tuntuu olevan “kärkihankkeena” asioiden sekoittaminen pahemman kerran.
  Käyppä lukemassa: https://romahdusteoria.blogspot.com/
  Aika tiukkaa analyysiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *