Keskustelu HX-hankkeen lykkäämisestä tai mahdollisesti täysin tyrmäämisestä on jälleen saanut tuulta siipien alleen. Tällä kertaa vasemmistopoliitikot sekä eri rauhanjärjestöt pyrkivät perustelemaan HX-hankkeen lykkäämisen koronakriisin aiheuttamilla talousongelmilla.  Keskusteluissa luodaan vastakkainasettelu HX-hankkeen sekä sosiaali- ja terveysalan menojen kanssa. Eli käytännössä väitetään, että hanke on suoraan pois vanhuksiltamme tai lähihoitajilta.

Tämä kyseinen useiden toimittajien sekä vasemmistoaktiivien julistama narratiivi on valitettavasti osunut ja uponnut pelottavan syvälle suomalaisten mieleen. Tämä tuli selväksi ylen teettämästä kyselystä, josta selvisi, että jopa 57% suomalaisista olisivat valmiita lykkäämään hävittäjähankintoja. Saamme kerrankin vielä hämmästyä siitä miten suuri vaikutus yksittäisillä aktiiveilla toimittajilla ja kansalaisaktivisteilla on. 

Kaikki sen ymmärtävät, että julkinen taloustilanne tulee olemaan erittäin kiristynyt seuraavien vuosien aikana. Suomen bruttokansantuotteen laskiessa on mahdollista, että julkisen velan suhde Suomen BKT:hen nousee melkein 20% vuodessa, mikä on täysin ennennäkemätöntä. Siksi onkin itsestään selvää, että kaikki valtion kulut tulee tarkalleen arvioida, ja mahdolliset rahahanat sulkea välittömästi. 

On silti ymmärrettävä, että hävittäjähankinnat eivät ole suoraan pois vanhusten hoivasta tai meidän tiestön ylläpidosta. Hanke alkoi puolustusministeri Carl Haglundin vuonna 2014 käynnistämällä esiselvityksellä Hornetien suorituskyvyn korvaamisesta, ja jokainen eduskunnassa istuva puolue paitsi Liike Nyt, ovat hyväksyneet hankkeen ja antanut sen niin sanotulle erillisrahoitukselle siunauksensa. Täten HX-hankkeen vastakkainasettelu vanhustenhuollon kanssa on ensinnäkin virheellinen, sekä silkkaa populismia.

On syytä ihmetellä miten tietyt henkilöt eivät koronakriisistä ole oppineet, että kriisin keskellä on liian myöhäistä alkaa valmistautua. Valmistelut tulee olla tehtynä hyvissä ajoin. HX-hankkeen kanssa tilanne on se, viimeisimmät Hornetit saavuttavat käyttöiän loppupään vuonna 2030, mutta ensimmäiset jo 2025. Ja on syytä muistaa, että täyttä hävittäjälaivuetta, joka on kykenevä puolustamaan koko maamme koskemattomuutta monta vuosikymmentä eteenpäin – ei hankinta samalla tavalla kun Toyota Corollaa netti-autosta. Siksi meillä ei ole aikaa eikä aihetta antaa puolustusvoimien asiantuntijoiden epäröidä poliittisen tuen olemassaolosta, vaan heille tulee antaa täysi tuki ja työrauha.

Koska Suomi on puolustamisen arvoinen maa.   

2 kommenttia

  1. Kun antigravitaatiolla toimivat sekä ilma- että avaruuskelpoiset koneet ovat olleet käytössä mediajulkisuuden ulkopuolella jo kymmeniä vuosia, niin jokainen euro hävittäjiin olisi tuhlausta. Hornetit ovat kuin ilmassa kulkevia traktoreita. Vaikka käytetyt vanhimmat TR3B:t olisivat suuri harppaus ohi vanhentuneen suihkumoottoripohjaisen tekniikan. Räjähdysaine pohjaiset ohjukset/pommit eivät ole nykyaikaa vaan particle beam ja scalar weapons. Myös häivetekniikalla piiilottelevat kohteen näkyvät koneissa ja drone:isa olevilla neutrino-detektoreilla.
    Epäilijät voivat etsi nyt laivaston julkistamat patentit, jotka on rekisteröity keksijänimelle Salvatore Cezar Pais, U.S. Navy. Antigravitaation käyttö on nyt vapaata ja ilmaista, mutta tekniikkasta ei käytetä nimeä antigravitaatio. Sähkömagneettisella kentällä ja nopean pyörivän liikkeen Torsion Field TF yhdistelmällä syntyy paikallinen tila-/aika-avaruuden vääristymän “kupla” koneen ympärille. Sakuilla oli toimiva antigravitaatio jo WWII:n aikana, mutta sähkömagneettiset aseet puuttuivat. Yrittivät aseistaa ne asentamalla bell-mokkuloihinsa / lautasiinsa ruutipohjaisia tykkejä, mutta painovoimaton kone ja tykin rekyyli oli huono yhdisyelmä :-D. Yrittivät myös vastakkaisuuntiin samanaikaisesti ampuvaa tykkiparia rekyylin eliminointiin, mutta sekään ei ollut stabiili. Maasodan mennessä tappiolle siirtyi huipputekninen kehitys Saksasta tehdasorjineen sukellusveneillä Antarktikan jään alaisiin luolastoihin, ja loput tiedemiehistä annettiin soluttautua suurvaltoihin USA:n “operation paperclip” natsipesäkkeiksi rönsyilemään valetappion nimissä. USA yritti vallata Antarktikan Amiraali Richard Byrd johdolla “Operation High-Jump”, mutta heti rannikolla tuli raskaasti takkiin yksipuolinen tuho ja nolo paluu

  2. Mitähän se koronakriisi tarkoittaa? En muista edellisvuosina flunssakriisiä? Koronaan on koko ajan ollut valmis tehokas, halpa ja turvallisesti 60 vuotta käytetty sekä ennaltaehkäisevä että parantava lääke HCL (hydroxychloroquine). HCL soveltuu vuosien jatkuvaan käyttöön jopa umpikorruptoituneen CDC:n mukaan. Ei tarvitse turhaan testata mikä flunssa, koska se tehoaa niihin kaikkiin ja muihin vakaviinkiin sairauksiin. Tehon sattumalta huomannut Jim Humble on ollut koko ajan oikeassa valtamedian pilkasta ja lääketeollisuuden vainosta huolimatta. Suomen typerän mutta valheellisen valtamedian pilkkaama älykkyysosamäärältään 153 Trump käyttää HCL. El Salvadorin presidentti kertoo käyttävänsä myös ja kertoo tietävänsä suurimman osan muistakin maailman johtajista käyttävän. Mutta suomalaisten pettäminen HCL pimityksellä jatkuu. Joku maanpettureistamme vieressään olevaa Suomen lippua häpäisten lupasi ilmeisesti satoja miljoonia (ei omiaan vaan omiksi luulemiaan veronmaksajien varoja) turhan mutta vaarallisen koronarokotteen kehitykseen, kun valmis halpa ja paras mahdollinen lääke on jo apteekin hyllyssä. Ainut kriisi on turhasta, lääketieteessä tuntemattomasta, terveiden karanteenista seuranneet konkurssit ja työttömyys. Terveiden karanteeni on perustuslain vastainen eikä mikään laki (poikkeuslaki tms) saa olla sen kanssa ristiriidassa. Uskon että poikkeuslakiin vetoaminen on petos, ei sekään saa olla ristiriidassa eikä poikkeustilalle edes ole ollut mitään syytä. Sairaalat tyhjänä eikä tutuissa tai tuttujen tutuissakaan löydy yllättäen vakavasti sairastunutta tai kuollutta. Tilastovalheet ovat taas mediassa esillä ihan kuin Global Warming tilastot paljastuivat pelotteluun räätälöityyn malliin eikä mittauksiin perustuvaksi.
    “President of El Salvador Announces That He is Taking Hydroxychloroquine, Says ‘Most World Leaders’ Doing the Same”:
    https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/president-el-salvador-announces-taking-hydroxychloroquine-says-world-leaders/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailypm&utm_content=daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *