Uusi USA:ssa tehty tutkimus osoittaa, että koronavirus voi elää tuntien ajan ilman hiukkasissa ja jopa päiviä pinnoilla. Tutkimuksessa havaittiin, että virus oli havaittavissa aerosoleissa enintään kolme tuntia. Aerosoli eli sumute on kaasun ja siinä leijuvien kiinteiden tai nestemäisten hiukkasten seos. Hiukkasten halkaisija vaihtelee 0,002 µm:stä yli sataan mikrometriin. Virus sekoittuu alle viiden mikrometrin pisaroihin, jotka säilyvät ilmavirtauksen mukana ilma-alassa. Voiko siis aivastuksella levittää ilmatilaan kolmeksi tunniksi “viruspilven”?

Useimmat aivastuksessa leviävät hiukkaset ovat painavia ja putoavat sekunneissa maahan. Harvardin kansanterveyden professori Joseph Allen ei pidä asiaa niin yksioikoisena. Hän oli mukana tutkimuksessa ja antoi haastattelun WIRED-lehdelle: “ihmisten olisi toteutettava käytännön varotoimenpiteitä estääkseen leviämisen ilmaan – tekemällä esimerkiksi raikkaan ilman virtausta ja hyvää ilmanvaihtoa”. Hän huomauttaa, että ero pisaroiden ja aerosolien välinen ero ei ole niin jyrkkä. “Meidän ei pitäisi odottaa selvittävän tarkkaa jakautumista ennen kuin toimimme ” Allenin mukaan SARS: n tapauksessa sekä fomiitin että aerosolin leviämisen uskotaan olleen rooli superlevittäjillä, tartunnan saaneissa ihmisissä, jotka pystyvät levittämään viruksen monille muille ihmisille. Esimerkiksi sairaalaolosuhteissa virus voi jäädä leijumaan airosolimuodossa ilmatilaan.

Koronavirusta ei esiinny ainoastaan hengitysteissä, vaan myös suolistossa, joten siellä olevat solut voivat saada tartunnan ja levittää viruksen ulosteisiin. Mikä voi selittää sen, että koronaviruksen aerosoleja löytyi lähellä potilaiden käymälöitä Wuchang Fangcang Field Hospital -sairaalassa. Tutkija ja lääkäri Stanley Perlman Iowan yliopistosta toteaakin, että “aerosoloitumista tapahtuu harvoin, mutta ei voi sanoa, etteikö koskaan tapahtuisi” Mahdollista tai ei? Tästä saamme varmasti lähikuukausina lisää tietoa.

Sen sijaan on selvää että virus tarttuu pisaratartuntana ja voi kestää jopa kolme päivää muovi- ja ruostumattomalla teräksellä. Jopa neljä tuntia kuparipinnalla ja jopa 24 tuntia pahvissa. Ruokakaupassa maitopurkkien päiväyksiä ei kannata hipelöidä sen tarkemmin. Kiinassa onkin desinfioitu kokonaisia kaupunkeja, ja virus on saatu siellä kuriin.

Maaseudun tulevaisuuden haastattelema Turun yliopiston biolääketieteen laitoksen professori Pentti Huovinen toteaakin, että nopeus ja viruksen tappavuus ovat yllättäneet maailman. Ainoa mikä pysäyttää viruksen on rokotus. Sitä saamme vielä tovin odottaa.

Tämä kaikki tieto on tutkijoiden ja päättäjien käytettävissä. Nyt hallitukselta odotetaan kunnon toimenpiteitä, kannattaisi kuunnella muitakin kuin perustuslakiprofessoreita. Yhdenvertaisuus ja laillisuus ovat tärkeitä, mutta vielä tärkeämpää on estää tarpeettomia kuolemia. Kun kaikki ovat muutaman viikon kotona, niin tämä painajainen voisi olla hyvin pian ohitse.

EDIT 1. Lisätty tarkempaa tietoa ilmalevitteisyydestä.

4 kommenttia

  1. Mistähän ja miten ruumiit aiotaan hankkia katoamista suunnittelevien valehautajaisiin? Sotilastiedustelujen yhteistyössä paljastuneet NWO arkkitehdit yms maanpetoksia tehneet, lapsikauppiaat, sarjapedofiilit jne tietävät kohta joutuvansa valitsemaan oranssien haalarien ja koruihinsa piilotetun syanidipillerinsä välillä. Paniikista kumpuaa tilastolllisesti mahdottomana sarjana julkisia sääliä kerjääviä ilmoituksia koronaan sairastumisesta pienen ryhmän sisällä. Voisikohan osa olla suunnitelmia kadota hyvävelijärjestön avustamien valehautajaisten kautta? Mıstähän sijaisruumis ilmestyisi? Mitenköhän varmistetaan ruumiin henkilöllisyys luottamatta hyvävelijärjestön henkilääkäriin?

  2. Miksi halpa ja tehokas koronalääke ei kelpaa? WHO:t yms huolestumisen näyttelijät teeskentelevät kuin tunnettua tehokasta lääkettä olisi olemassa. No eihän WHO:n johtajalla ole edes lääketieteellistä koulutustakaan – vetää linjauksia perstuntumalta. Ranskalainen erikoislääkäri DIDIER RAOULT: We give hydro chloroquine in doses of 600mg per day for 10 days (the name of the medicine is Plaquenil – ed.) in tablet form administered three times a day. And 250 mg of azithromycine twice a day for the first day and then once a day for five days. Virus katoaa yleensä 6 päivässä.

  3. Älkää vain luottako automaattisesti pian tyrkytettävään rokotteeseen! Aine saattaa olla globalistieliitin NWO “population control” agendan troijan hevonen. Maailmalta kantautuvien huhujen mukaan on kehitetty jo koronaa järeämpi bioase, johon on saatu rakennettua monta viikkoa itävä oireeton alku ja puhkeaa vasta sitten vakavana sairastumisena. Sitä saattaisi “vahingossa” sekaantua tulevaan rokotteeseen, jota globalistit jo vaativat maailmanlaajuiseksi, pakolliseksi ja lentomatkustuksen ehdoksi. Jos rokotusohjelma toteutettaisiin viikoissa kattavasti, paljastuisi “vahinko” vasta jälkikäteen. Eräs tietokonesoftalla upporikastunut globalisti esiintyy rokotteiden ja taruntatautien maailmanlaajuisena auktoriteettina ilman mitään lääketieteellistä koulutusta. Hän on vanhemmassa julkisessa puheessa sanonut onnistuneen rokotusohjelman yhtenä keinona VAHENTAA maailman väkilukua 10..15%. Tähän astisten rokotteiden “turvallisuus” ja teho perustuu pelkästään sensuuriin – vastakkaiseen tulokseen päätyneiden tutkimusten ja kroonisten sivuvaikutusten kuten halvaantumistapaukset, lapsettomuus, autismi, allergiat ja flunssarokotteiden Alzheimer seurausten salaamiseen. Rokotteiden elohopea, alumiini, formaldehydi ja toisinaan virukset ovat myrkkyjä eikä lääkkeitä. Maailmalta on viime aikoina paljastunut myös koronaviruksella saastutettuja korontestivälineitä – tartunta tulee testistä.
    https://youtu.be/T3WfRwr4Oyo

    1. Se mainitsemani hitaasti itävä, mutta vakavasti sairastuttava mahdollisesti olemassa oleva uudempi bioasevirus ei tartu helposti, vaan vain huonosta wc-hygieniasta ja ehkä kehon nesteistä. Se ei leviäisi laajaksi, kuten nykyinen flunssaa lievempi mutta helposti tarttuva Suomen koronan versio
      https://youtu.be/1a2CUwXXhkk?t=203

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *