Konservatiivi.fi uutisoi jo ennen suomalaisia medioita Expressenin uutisen, että Irakin puolustusministeri nostaa Ruotsin Kelasta sosiaalitukia. Asia on herättänyt melkoista tyrmistystä ympäri Ruotsia. Nyt aiheeseen on tarttunut Ruotsin KD:n puheenjohtaja Ebba Busch Thor. Häntä haastatteli The Wall Street Journal.

Ebban mukaan ministerin huijaus on räikein esimerkki Ruotsin toimimattomasta maahanmuuttopolitiikasta. “Ensinnäkin ihmetyttää se, että Saddam Husseinin hallinnon entisestä upseerista voi tulla Ruotsin kansalainen ja sosiaalitukien nauttija. Se osoittaa miten vähän meillä on tietoa siitä kuka ylittää rajalle ja kuinka helposti hyvinvointivaltiota voidaan manipuloida. ” sanoi Busch Thor WSJ:n haastattelussa.

Moderaattien ryhmäjohtajan Tobias Billströmin mukaan hallituksen on vastattava useisiin Irakin puolustusministeriä Najah al-Shammaria koskeviin kysymyksiin. Kyse on sekä hänen kansalaisuudestaan, että myös tiedoista, että hän on saanut Ruotsissa asumistukea useita tuhansia kruunuja kuukaudessa.

“Kyse on maksupetoksista ja Irakin hallituksessa korkeassa asemassa olevan henkilön kansalaisuudesta ja lopuksi kysymyksestä Ruotsin sotilasoperaatiosta ja Ruotsin yhteistyöstä Irakin joukkojen kanssa, joissa Irakin puolustusministeri on vastuussa”, Billström sanoo. Näin ollen koko puolustusyhteistyö on vaarassa koijari ministerin vuoksi.

Pohjoismaiden sosiaaliturvassa on samat ongelmat. Monesti Yhdysvaltoja käytetään esimerkkinä valtiosta, joka on kasvanut maahanmuuttajista. Mutta kun eurooppalaiset muuttivat USA:han sata vuotta sitten, elanto hankittiin työnteolla. Sosiaaliturvaa ei silloin ollut. Tämä johti siihen että eurooppalaisten köyhien siirtolaisten elintaso parani uudella mantereella ja samalla Yhdysvaltojen talous kasvoi vauhdilla. Myös vastaavasti suomalaisten muuttoliike Ruotsiin auttoi maata kasvamaan 1970-luvulla. Tilanne on täysin eri nykyisen sosiaaliturvan oloissa, jolloin laajat siirtolaismassat tulevat hakemaan elintasoa, jonka rahoittaa työllään kantaväestö. Sosiaaliturva tulisi uudistaa vastaamaan uuden siirtolaisuusajan haasteita, jolloin maahanmuutosta olisi odotettavissa kansantaloudelle positiivinen eikä negatiivinen lopputulos.

7 kommenttia

 1. Eikö KD:lla ole jokin ratkaisu tähän? Näin muistelen.

 2. Demarien presidenttiehdokas julistaa korottavansa keskiluokan veroja, jolle älykkäät kannattajat hurraavat. Hieman kehnolta vaikuttaa kunto jos katsoo puoli minuuttia pidempään. Ja se oli ennen joutumista nykytilaan, jossa henki on ulkoista verta syöttävän koneen varassa. Henkilön alkuperäinen versio erottuu oudon kookkaista vaatteista (kone ei mahdu piiloon) sekä sijaisnäyttelijöitä 20 vuotta vanhemmlsta kasvoista. https://youtu.be/Pj0FaoXHnlE?t=143

 3. Toinen demariehdokas pääsi vahingossa videolle antaessaan puhetta pitävän Trumpin selän takaa ilmeisen NYT merkin sala-ampujalle ja pinkoo heti perään itse pakoon.
  https://youtu.be/zWqqGgSmc20?t=767

 4. Kolmas demariehdokas on geeneiltään tutkimuksen mukaan Eurooppalainen, vaikka julistautui intiaanivähemmistön edustajaksi inkkaripäähinekuvineen. Inkkarit suuttui. Päähine meni hukkaan kun paljastui että “Pocahontas”:in sukupuu osallistui historiassa massiiviseen inkkarien murhaamiseen.

 5. Ruotsista puheen ollen odottaako P-voimat kielitaidottoman MK-ultra ohjelmoidun palkka-armeijan tulevan YK:n logoissa gotlannin vai narvikin vai molemmista DUMBeista alistaakseen pohjolan globaaliin kontrolliin? Manipuloidaanko Norjan HAARP:illa pohjolan säätä/myrskyjä vai hoituuko se jo satelliiteista?

 6. 4. Demarien presidenttiehdokas, Opaman ulkoministeri, Joel Pide, syytti kaikkien mediatalojen ja demarien puoluejohdon tuella Trumpettia Ukrainan kiristämisestä. Oikea syyllinen olikin peilissä
  Kiristi Ukrainaa 1 mrd:n menetyksen uhalla erottamaan syyttäjän, joka tutki omaan poikaansa liittyvän kaasufirman lahjussotkua. Ksrskui itse onnistunutta kiristystään julkisesti tässä
  https://youtu.be/ZO807YPDX_w?t=116

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *